Flamenko - Rumba - Tango - Bosa Nova - Jazz - World Music



About Latino Band

Latino Band has been established on August 10, 2002 and from May 2011 re-made by Guitarist Agron Peni (classical and Flamenco guitar) who is also leader of the band working with Sokol Latifi (vocals & bass) and Ertan Iliyaz (Cajon and a unique set of batteries).

This group was formed with the idea to bring a kind of music with a very distinct style which is currently in our deficits. The trio’s goal is to bring a repertoire processed with Albanian original songs and instrumental music composed by Guitarist Agron Peni and orchestrated by Latino band project.

Genre of music; Flamenko, Rumba, Tango, Bosa Nova, Jazz rhythms.
Latino Band aims to promote Kosovar culture with that of the region, by way of concerts and musical performances abroad.

Contact :  info@latinoband-ks.com

Permanent members :

  • Agron Peni – Classic & Flamenco Guitar
  • Sokol Latifi – Vocal & Bass
  • Ertan Iliyaz – Cajon & Drum set
  • Agron Hasani – Percussion
  • Xhemil Gjini – Percussion / Drum set
  • Meriton Ferizi – Accordion
  • Taulant Rruci – Violin

-

Special Guest
Festim Fanaj – Violin & Vocal
Florim Fanaj – Fretless Bass
Fatlind Ferati – Bass
Astrit Stafai – Freetles Guitar
Tomor Shkoza – Drums

===

Latino Band eshte formuar me daten 10 Gusht 2002 nga kitaristi Agron Peni (kitare klasike dhe flamenco) i cili eshte edhe lider i trios duke bashkepunuar me Sokol Latifin (vokal dhe bass) dhe Ertan Iliyaz (cajon dhe nje set unikat i baterive).

Grupi deri tani ka krijuar nje album me muzike instrumentale live, album ky i cili ka dale ne treg ne vitin2007
nepermjet revistes ”koha ditore’. Pastaj jane komponuar edhe 4 kenge dy prej te cilave e kan edhe videoklipin,
pjesmarrje ne shume festivale te njohura ne kosove shqiperi dhe maqedoni gjithmone duke lene pershtypjen e duhur
si grup i cili tingellon live ne menyre perfekte.

Ky grup u formua me iden per te sjell nje lloj muzike me nje stil shum te veqante e cila edhe momentalisht eshte deficite tek ne.

Synimi i Latinos eshte qe te sjell nje repertuar me kenge Shqipe te perpunuara, kenge origjinale dhe muzike instrumentale te komponuar nga Agroni por tashme te orkestruara nga projekti Latino.

Zhanri i muzikes; do te jete Flamenko, Rumba, Tango, Bosa Nova, Jazz…

Latino synon të promovojë kulturën kosovare ne forma koncertale dhe shfaqje muzikore jashtë vendit.

—————————————————————————

Agron Peni

 

 

Sokol Latifi Born in Kumanova (Macedonia) who play bass guitar and also are experienced on Vocal in Latino Band project.

 

 

 

 

ertaniliaz.com

Ertan Iliyaz are experienced instrumentalists, who plays keyboards and cajon with drum set. Iliyaz began music lessons at the age of 7 in Prishtina. Same place graduated from “Prenk Jakova” music school on piano section.

Fifteen years previously involved in various musical projects in Turkey and Kosovo, such as: the „Alcala“ latin jazz orchestra, rock band’s and other traditional musical orchestras. (ertaniliyaz.com)